23 februari 2024 Marketing CYT

De eindvoorstelling van Remco Teer

Hij sloot het tweede jaar van de Nederlandse Acteursschool succesvol af!

Op 4 februari 2024 stond onze acteur Remco Teer, samen met zijn mede cursisten, op het toneel van broedplaats de Vlugt in Amsterdam. Hier speelde hij de eindvoorstelling van de Nederlandse Acteursschool Leerjaar 2. Uitsluitend voor deelnemers die ook leerjaar 1 succesvol afronde. Hoe hij dit beleefde lees je hier!

de voorstelling

In 2021 / 2022 volgde Remco verschillende workshops via de Nederlandse Acteursschool. Na het afronden van het eerste jaar, volgde hij ook het tweede jaar. De eindvoorstelling was de afsluiter van 16 weken intensieve en verdiepende workshops, gegeven door acteurs Melody Klaver, Vincent Croiset, Sigrid ten Napel, Eva van der Gucht en regisseur Domenico Mertens. Het afsluitende stuk werd geregisseerd door Leendert de Ridder en bestond uit scenes van ITA’s versie van MEDEA. Een Griekse tragedie in een modern jasje.

aldus remco

“Als acteur moet je je blijven uitdagen in je ambacht, er is altijd ruimte om verder te leren. Het volgen van trainingen en workshops draagt daar aan bij. In de eindvoorstelling van De Nederlandse Acteursschool vertolkte ik de rol van ‘Christopher’, een machtige CEO uit de farmaceutische industrie die uiteindelijk met een messteek in zijn nek aan zijn einde komt. Na het applaus en de blikken van een trotse regisseur kon er teruggekeken worden op een geslaagde voorstelling, het is jammer dat dit voor nu eenmalig was.”

Foto’s: Willem Jan de Bruin

Remco Teer

Het liefst is Remco dag en nacht bezig met acteren, of dat nou in het theater, voor de camera of in een commercial is. Bij Remco zal het aan enthousiasme en doorzettingsvermogen in ieder geval niet liggen! Op zoek naar een betrouwbare, goede en unieke acteur? Neem dan contact op!

Meer weten over Remco?
  • Vrijblijvend gesprek?