22 april 2024 Marketing CYT

Lara Coret in twee tv-commercials

Beide zijn genomineerd voor een Gouden Loeki!

In Maart 2024 brachten zowel de Albert Heijn als de Praxis een nieuwe televisie-commercial uit. Voor beide commercials deed onze actrice Lara Coret succesvol auditie, in beide kreeg ze een mooie rol!

albert heijn

De afgelopen tijd schitterde Lara Coret in maar liefst twee tv-commercials! In de Albert Heijn commercial was ze één van de hoofdbakkers. Deze vrolijke commercial was speciaal gemaakt voor Pasen werd vlak voor de feestdagen uitgezonden op televisie.

praxis

Naast haar rol in de Albert Heijn commercial, speelde Lara als juf in de nieuwste reclame van de Praxis; gericht op het vergroenen van buitenruimtes en speelomgevingen. Ditmaal op het schoolplein! De campagne werd zowel online als op tv ingezet.

gouden loeki

Beide reclames kregen veel lof en positieve reacties. Sterker nog, ze zijn beide geselecteerd bij de eerste kwartaalwinnaars voor een Gouden Loeki; een Nederlandse televisieprijs voor de beste reclamespot. Als Agency van Lara zijn we best een beetje trots!

Lara coret

Als actrice is Lara eindeloos in te zetten. Wist je bijvoorbeeld dat ze ook yoga-docente is én een prachtig Engels accent heeft? Neem contact op voor meer informatie over Lara!

Meer weten over Lara?
  • Vrijblijvend gesprek?