12 april 2023 Marketing CYT

Diego in de K3 Vleugels Show

Samen met K3 is Diego on tour door heel Nederland en België

Al sinds februari zijn de repetities in volle gang, maar sinds maart staan ze ook daadwerkelijk op het podium! Samen met K3 zet onze acteur Diego de K3 Vleugels Show neer. Extra bijzonder is dat K3 dit jaar 25 jaar bestaat en ze dit jaar mochten inleiden met deze show. Op zaterdag 25 maart vond de Nederlandse première plaats in het World Forum in Den Haag, inmiddels zijn er in Nederland en Vlaanderen meer dan 100.000 tickets verkocht.

Vleugels show

De K3 Vleugels show zit vol met oude en nieuwe liedjes, dansjes en veel interactie met het publiek. Tijdens de Vleugels Show komt Diego als de charmante, onbekende Mike het podium op. Hij heeft iets verloren waar K3 en Mike samen naar zoeken. De show eindigt met het hoogtepunt van de avond ‘Vleugels’, waarbij zelfs de onbekende Mike mag meezingen. Voor één keer wordt K3: K4.

Passie voor theater

De eerste shows in België en Nederland zitten erop, maar er staan er nog genoeg op de planning! Voor Diego geen enkel probleem. Naast zijn vaderschap, projecten en gesprekken over inclusief ouderschap en vele andere leuke projecten, ziet hij theater als een grote passie en een manier om te blijven acteren op het podium.

Wil jij Diego zien schitteren samen met K3? Nog tot en met 4 juni gaan ze door Nederland én er zijn nog tickets! Ben jij bezig met theater en zie jij Diego al schitteren op jouw podium? Neem dan contact op!

Meer weten over Diego?
  • Vrijblijvend gesprek?