19 juli 2023 Marketing CYT

Drukte voor Diego rondom Vaderdag

Heb jij Diego voorbij zien komen?

Het kan bijna niet ontgaan zijn. Rondom Vaderdag was er veel aandacht voor Diego, alleenstaande vader die zich inzet voor inclusief ouderschap. Zo stond hij op de cover van de magazines VROUW en Ouders van Nu, was hij te gast bij &C samen met Shary-An en mocht hij shooten in Parijs voor Louis Vuitton.

VROUW & Ouders van nu

Wie wel eens in een boekenwinkel of supermarkt komt herkent hem vast: Onze acteur Diego González Clark! Hij stond namelijk als cover op deze magazines, die in het teken stonden van Vaderdag. Met een mooi interview over het zijn van alleenstaande vader, inclusief ouderschap en adoptie geeft hij een kijkje in zijn leven. Naast het zijn van een getalenteerde acteur en presentator, durven wij hem ook wel een getalenteerde vader te noemen.

&c & Louis vuitton

Samen met zangeres Shary-An reisde Diego naar Parijs voor de serie Match made in Nature, een samenwerking tussen &C en Center Parcs. Als Diego ergens van houdt zijn het goede gesprekken met fijne mensen. En laat dit nou net zijn wat er gebeurde. Naast goede gesprekken mocht Diego ook zijn skills als model weer laten zien, en wel bij Louis Vuitton in Parijs. Benieuwd? Check de Louis Vuitton Instagram!

Diego González clark

Naast Diego’s grote passie voor acteren, presenteren en theater zet hij zich ook actief in voor inclusief ouderschap. En wat is mooier dan deze twee combineren? Diego is achter de schermen hard aan het werk met zijn eigen platform, waarbij zijn doel is om inclusief ouderschap te normaliseren. Of Diego uitgekeken is op acteren? Zeker niet! Hij staat open voor nieuwe uitdagingen en klussen. Op zoek naar een loyale, gezellige en gepassioneerde acteur? Neem dan zeker eens contact op!

Meer weten over Diego?
  • Vrijblijvend gesprek?